DE CE SA ALEGI ESSEVITA
Avantajele uleiurilor esențiale Essevita

Uleiurile esențiale Essevita au puritate 100%, prin urmare sunt foarte potente și, în majoritatea lor, antiseptice, antimicrobiene și antivirale. În funcție de potențialul său, fiecare ulei esențial pur intră în sinergie cu anumite zone ale organismului și acționează eficient, reglând, echilibrând și fortificând zonele afectate.

Alegerea uleiurilor terapeutice Essevita aduce cu sine garanția purității acestor produse, extrase din plante curate, în condiții controlate din punct de vedere microbian, prin metode non-invazive, care nu distrug nimic din structura moleculară a uleiului esențial.

Tocmai de aceea, punem accent pe transparență și oferim clienților noștri toate informațiile necesare despre fiecare ulei al gamei noastre, de la țara de origine a plantei din care a fost extras, metoda de extracție, partea plantei din care s-a extras uleiul, precum și nivelul de siguranță pentru utilizarea în preajma copiilor).

Uleiurile Essevita sunt certificate, ceea ce atestă puritatea produsului și absența, din compoziția lor, a oricăror alte elemente indezirabile (sulfați, solvenți, alcooluri).

În plus, echipa noastră cuprinde aromaterapeuți cu experiență, care răspund întrebărilor dumneavoastră și care pun la dispoziție informații clare, astfel încât să puteți învăța cum să folosiți corect uleiurile esențiale.