DESPRE NOI
CINE SUNTEM ?
Intră! Poarta este deschisă…
Bine ai venit în universul Essevita! Abia așteptăm să te însoțim în această aventură fascinantă, a uleiurilor esențiale terapeutice. De fapt, suntem mai mult decât nerăbdători să călătorim împreună și să învățăm cât mai multe lucruri despre puterea plantelor. Natura ne-a demonstrat că lecțiile și generozitatea ei nu se termină niciodată… Așa că, la drum! Pornim ÎMPREUNĂ!
Essevita este brandul Laboratoarelor Remedia, unul dintre cei mai importanți producători români de suplimente naturale, vitamine și minerale. Prin acest brand, compania Laboratoarele Remedia și-a extins aria de acțiune, în completarea misiunii sale publice de a pune pe piața românească produse din ingrediente 100% naturale, sigure și eficiente. Prin Essevita, începem o nouă etapă în propria evoluție: abordarea holistică.
Uleiurile esențiale Essevita au puritate 100%. Fiecare lot de uleiuri al gamei noastre este certificat și verificat conform celor mai rigide standarde în domeniu, tocmai pentru a asigura calitatea, puritatea și potențialul terapeutic al produsului din fiecare sticluță. De aceea, documentele, testele și certificatele pe care le dețin uleiurile Essevita pot fi consultate în orice moment al călătoriei tale. Vrem să fii convins, de la început, de calitatea incontestabilă a acestor uleiuri și deplina siguranță în care le poți folosi. Nu e deloc greu să aduci puterea vindecătoare a uleiurilor esențiale în viața ta. Este nevoie doar de informație și pasiune, iar pentru acestea, noi, suntem aici să te ghidăm.
Bun venit în universul aromaterapiei! Bun venit, așadar, în lumea uleiurilor esențiale terapeutice Essevita.
SCOPUL, MISIUNEA ȘI VIZIUNEA NOASTRĂ
Am combinat visul și pasiunea pentru aromaterapie, cu iubirea de natură și încrederea în puterea ei vindecătoare și, iată: asemenea unui amestec magic, s-a născut ideea gamei de uleiuri esențiale terapeutice Essevita.
Am studiat, în timp, interesul tot mai mare al românilor pentru tratamentele naturale și terapiile prin uleiuri esențiale și ne-am dorit să aducem pe piața românească un produs 100% pur, certificat, terapeutic. Din respect pentru publicul cu care am clădit o relație minunată de-a lungul celor 30 de ani de experiență ai Laboratoarelor Remedia, scopul nostru este să facilităm acestuia accesul la un produs de calitate, pe care să îl poată achiziționa la prețul CORECT.
Misiunea Essevita este de a oferi nu doar un produs viabil, ci de a pune la dispoziția publicului larg informație clară, variată, prezentată într-o modalitate plăcută, ușor de înțeles și aplicat, astfel încât să convingem că împreună putem contribui la crearea unei lumi mai bune, cu soluții plăcute, naturale și ușor de utilizat. Pentru aceasta am pus la dispoziție surse multiple de interacțiune (site, blog, pagina de Facebook, Instagram etc.).
Viziunea noastră este ca, într-un viitor nu foarte îndepărtat, să construim o comunitate românească, activă, puternică și unită, în jurul Essevita – brand românesc de uleiuri esențiale terapeutice.
PRINCIPIILE NOASTRE
Pornim în această călătorile bazându-ne pe trei principii pe care ținem, de la început, să ți le împărtășim.
Aromaterapia este o medicină complementară, din punctul nostru de vedere, nu o opțiune de unic tratament alternativ. Prin urmare, recomandăm întotdeauna prezentarea la medic în cazul simptomelor acute sau persistente și efectuarea tuturor investigațiilor necesare pentru obținerea unui diagnostic corect.
Eficienta uleiurilor Essevita contribuie la ameliorarea simptomelor, durerilor sau stărilor de discomfort și la accelerarea vindecării, în funcție de diagnostic. Urmărim păstrarea echilibrului în fiecare aspect al vieții și considerăm că este foarte importantă menținerea acestuia între tratamentul alopat, acolo unde este cazul, și aromaterapia prin uleiurile Essevita. Nu trebuie uitat nici faptul că, spre deosebire de medicina alopată (care tratează local), aromaterapia abordează problema holistic, ceea ce vine în completarea recomandărilor făcute de medicul specialist.
Prevenția este, întotdeauna, mult mai dezirabilă decât tratamentul. Așa că, haideți să facem împreună micile schimbări, în viața noastră, care previn îmbolnăvirea trupului sau a spiritului. Prevenția înseamna responsabilizare! Așadar, să nu uităm că suntem responsabili față de noi înșine și față de cei dragi. A face mici schimbări, în direcția prevenției, este întotdeauna mult mai ușor decât a trece prin trauma unui tratament. Decizia ne aparține!
Siguranța înainte de toate ! Din această cauză, vă rugăm să citiți cu atenție înreaga descriere a produsului pe care intenționați să îl achiziționați, pentru a fi siguri că este ceea ce vi se potrivește și îl puteți utiliza în perfectă siguranță. Vă rugăm, de asemenea, să parcurgeți și meniul Utile din site, cu informații despre măsurile de siguranță ce trebuie luate înainte, în timpul și după utilizarea uleiurilor esențiale. Uleiurile esențiale sunt foarte concentrate și potente și, din această cauză, trebuie diluate înainte de utilizare. De obicei, procentul de diluție este între 1-5% și doar în anumite circumstanțe, la recomandarea specialistului aromaterapeut, uleiurile esențiale se folosesc nediluate.