INTREABA SPECIALISTUL

Echipa Essevita este alcătuită din oameni pasionați de aromaterapie și terapii complementare și din specialiști cu impresionantă experiență în domeniu. De aceea, așteptăm oricând întrebările dumneavoastra referitoare la uleiurile esențiale Essevita, modul de utilizare și recomandări de folosire, pentru ameliorarea diferitelor afecțiuni.

Dl. Ladislau Rosenberg, parte a echipei de specialiști Essevita în domeniul aromaterapiei, va răspunde cu prioritate tuturor nelămuririlor dumneavoastra.

Dl. Rosenberg este doctor farmacist, specializat în fitoterapie, aromaterapie, apiterapie, dietoterapie, homeopatie și kinetoterapie și lucrează de peste 40 ani în aceste domenii ale medicinii complementare și alternative. Actualmente, este profesor asociat la Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, facultatea de Medicină, iar anterior a activat la Universitatea de Medicina și Farmacie din Târgu Mureș. De-a lungul timpului a publicat numeroase articole referitoare la utilizarea în terapie a produselor obținute din diverse plante medicinale, uleiuri esențiale, produse apicole, s.a. Este autor al DVD-ul multimedia “Terapia Rose”, în care a definit modelul terapeutic propriu, prin care diversele terapii naturale sunt asociate și acționează sinergic, în beneficiul celor interesați să trăiască mai mult, mai bine și mai sănătos. În 2019, Dl. Rosenberg a lansat cartea “Terapii naturale în actualitate”, despre rolul terapiilor complementare și alternative în medicina mileniului III.

Completati formularul de mai jos pentru a intra in contact cu specialistul nostru